Rólunk

Az OTIS Bt. tulajdonosai mai is azok a magánszemélyek, akik 1989-ben megalapították a társaságot. A cég főtevékenysége vegyipari termékek gyártása, illetve az ehhez kapcsolódó kiszerelési és nagykereskedelmi tevékenység. Lenolaj alapú tömítő és tapaszanyagokat állítunk elő az üvegező, festő és asztalos szakma számára.
A két évtizednyi szakmai tapasztalatnak köszönhetően stabil üzleti kapcsolatrendszerrel és biztos piaci pozícióval rendelkezünk. A folyamatos fejlesztés eredményeképpen az egyre magasabb szintű fogyasztó igényeknek meg tudunk felelni. A szigorú technológiai fegyelem betartására garancia a cég MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti tanúsítása. Nevünk és logonk 2001. óta védjegy.
Munkánkat a környezettudatos gondolkodásmód jellemzi, termékeink fejlesztése a természetesség jegyében, természetes alapanyagok - elsősorban lenolaj - felhasználásával folyik és erre törekszünk a jövőben is. Választékunkban a szakemberek és a lakossági felhasználók egyaránt megtalálják a nekik megfelelő minőséget és kiszerelést. Olyan tradicionális terméket is magunkénak mondhatunk, mint a trisó, melynek neve már hat évtizede védjegy.

Miért érdemes bennünket választania, miben vagyunk mások, mint a többiek?

Önnek, mint felhasználónak nyilván fontos az anyagok, eszközök minősége, mellyel dolgozik. Könnyen, minél rövidebb idő alatt minőségi munkát szeretne végezni – ez alapszintű elvárás. Ha csak ezeket a szempontokat elfogadható áron biztosítja az Ön számára egy termék, már biztosan nem lesz elégedetlen a vásárlással.
De mi tovább tekintünk és másra is ügyelünk a fejlesztéseink során! Figyelünk a környezetünk védelmére, és az Ön egészségére egyaránt, ezért csak természetes alapanyagokból és környezetbarát eljárásokkal dolgozunk. Termékskálánk legtöbb eleme a hagyományos lenolaj felhasználásával készül, melyet bátran használhatnak a szakemberek és az otthon tevékenykedő ezermesterek egyaránt. Bár vegyipari termékekről van szó, nem okoznak Önnek egészségkárosodást, bőrirritációt, allergiás tüneteket.

Válassza és próbálja ki termékeinket!